Türkiye Geneli TYT + YKS DİL Deneme Sınavı Başvuruları - 2020

Türkiye Geneli TYT + YKS DİL 1. ve 2. Deneme Sınavı başvuruları başladı. 11, 12. sınıf ve mezun durumda olan öğrencilerin katılabilmesi için aşağıdaki görsele ya da buraya tıklayarak başvuru ekranına gidebilirsiniz.

Her iki sınav için son başvuru tarihi 18 Şubat 2020'dir ancak yoğun talep üzerine başvurular 21 Şubat Cuma 23.59'a kadar uzatılmıştır. Detaylı bilgi için 0850 288 35 00 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

YDS Publishing TGS 2020 Başvuruları

 Türkiye Geneli Deneme Sınavı Online Başvuru İçin Tıklayın

YDS Publishing TGS 2019 Başvuruları


Değerli Meslektaşımız,

Geçmiş yıllarda olduğu gibi içinde bulunduğumuz öğretim yılında da dil alanını seçen her üç öğrenciden ikisi 2020 YKS yabancı dil sınavına bizim yayınlarımızla hazırlanmaktadır. Sınava hazırlanan öğrencilere özel olarak gerçekleştirdiğimiz ve artık bir gelenek haline gelen Türkiye Geneli Deneme Sınavlarımızın sonuçları ile ÖSYM’nin uyguladığı sınav sonuçları çok küçük bir yüzdelik sapma ile birebir örtüşmektedir. Bundan önceki yıllarda Türkiye Geneli Deneme Sınavı organizasyonlarında elde ettiğimiz başarı ve deneyimlerimizi bu yıl da yine sizlerle paylaşmayı diliyoruz.

Türkiye genelinde uygulanmak üzere eğitim kurumlarımıza sunduğumuz YKS DİL deneme sınavları, gerek soru tipleri gerekse genel ölçme esasları ve yaklaşımı itibariyle, tamamen ÖSYM’nin sınav sistemi esas alınarak hazırlanmış olup dil öğrencileri için benzersiz bir ölçme, değerlendirme ve karşılaştırma fırsatıdır.

Bu yıl yapılacak olan YKS DİL sınav uygulamasında 1 sınav satın alacak olan tüm katılımcılara YKS DİL Vocabulary Topic Based kitabımız ve Online Yüksek Öğretim Yabancı Dil Bölümleri ve Meslekler Rehberi 2020 hediye edilecektir. Ayrıca, 2 Sınav satın alan öğrencilere yukarıda belirtilen hediyelerin beraberinde 3 Aylık Online YKS DİL Hazırlık Video Ders Paketi hediye edilecektir. Hediyeler 1. Sınav evraklarıyla gönderilecektir. 

Sınav organizasyonumuz kapsamında 11. ve 12. Sınıf/Mezun dil öğrencilerinin seviyelerine uygun TYT ve YKS DİL standartlarında deneme sınavları hazırlanmaktadır. 11. Sınıflar için Haziran ayında tek organizasyon, 12. Sınıf / Mezun öğrenciler için Şubat ve Haziran aylarında olmak üzere iki farklı organizasyon gerçekleştirilecektir. Buna göre 12. Sınıf/Mezun öğrenciler için Şubat ve Haziran aylarında TYT ve YKS DİL sınavları, 11. Sınıflar için Haziran ayında TYT ve YKS DİL sınavı yapılacaktır. 12. Sınıflar/Mezunlar için her iki organizasyonda da iki farklı TYT sınavı uygulanacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

1. SINAV ŞUBAT 2020 TYT - YKS DİL DENEME SINAV TAKVİMİ
SINAV UYGULAMA AŞAMALARI TARİH
Son Başvuru Tarihi 18 Şubat 2020
Sınav Belgelerinin Kurumlara Gönderilmesi 24 Şubat 2020
Sınav Uygulama Haftası 28 Şubat - 8 Mart 2020
Sınav Sonrasında Optiklerin Kurumlardan Merkezimize Gönderilmesi 9 Mart 2020
Sınavın Değerlendirilmesi 14 Mart - 18 Mart 2020
Sınav Sonuçlarının İnternette Açıklanması 20 Mart 2020

2. SINAV HAZİRAN 2020 TYT - YKS DİL DENEME SINAV TAKVİMİ (GÜNCELLENDİ)
SINAV UYGULAMA AŞAMALARI TARİH
Sınav Belgelerinin Kurumlara Gönderilmesi 20 Mayıs 2020
Sınav Uygulama Haftası 30 Mayıs-7 Haziran 2020
Sınav Sonrasında Optiklerin Kurumlardan Merkezimize Gönderilmesi 8 Haziran 2020
Sınavın Değerlendirilmesi 12 - 16 Haziran 2020
Sınav Sonuçlarının İnternette Açıklanması 19 Haziran 2020

2020 TÜRKİYE GENELİ TYT - YKS DİL DENGİ DENEME SINAVLARI BİRİM FİYATLARI
SINIF UYGULAMA TARİHİ UYGULANACAK SINAVLAR KATILIM ÜCRETİ
11. SINIF 30 Mayıs - 7 Haziran 2020 TYT ve YKS-DİL SINAVI 25 TL

2020 TÜRKİYE GENELİ TYT - YKS DİL DENGİ DENEME SINAVLARI BİRİM FİYATLARI
SINIF UYGULAMA TARİHİ UYGULANACAK SINAVLAR KATILIM ÜCRETİ
12. SINIF / MEZUN 28 Şubat - 8 Mart 2020
30 Mayıs - 7 Haziran 2020
TYT ve YKS-DİL SINAVI 30 TL

Ödenen ücret TYT VE YKS DİL kitapçıkları, yanıt kâğıtları (optik formlar), değerlendirme, sınav raporlarının gönderilmesi ve kargo dahil olmak üzere verilecek hizmetin tümü için geçerli olup ayrıca başka hiçbir ücret ödenmez. Bireysel talepler karşılanmamakla beraber, kurumsal taleplerin karşılanabilmesi için de sınava girecek öğrenci sayısının en az 5 kişi olması gerekmektedir.

Katılım kararı verdiğinizde, sınav başvurunuzu sinavbasvuru.ydsonline.net adresine girerek istenen tüm bilgileri eksiksiz doldurmak kaydıyla online olarak;

veya

Sınav Katılım Formu (Ek-1) Öğrenci Sınav Listesi (Ek-2) ve ödeme dekontunu [email protected]; Sınav Katılım Formu (Ek-1) Öğrenci Sınav Listesi (Ek-2) ve ödeme dekontunu [email protected] ; adresine, 0850 288 35 09 numaralı faksa ya da 0850 288 3500 nolu kurumsal WhatsApp hattımıza göndererek yapabilirsiniz. Gerek online gerekse faks ve whatsapp yoluyla yapılan başvurularda bilgi ve belgelerin tam doldurulması zorunludur. Aksi takdirde sınav kaydı geçerli sayılmaz.

Katılım ücretlerinin kurumsal olarak toplu yatırılması gerekmektedir.Toplam ödeme banka havale yoluyla (Ek -1 hesap bilgilerine göre) veya kredi kartı ile yapılabilir. Organizasyona katılım işlemleriniz gerçekleştirildikten sonra, yukarıda belirtilen tarihlere uygun olarak sınav uygulama kılavuzu ile birlikte deneme sınavı kitapçıkları ve optik formlar kurumunuza gönderilir. Uygulama ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu kılavuzda yer verilmiştir.

Sınav uygulamalarından sonra, sınav takviminde belirtilen tarihlere uygun olarak optik formlar merkezimize kargo ile gönderilir. Sınav belgelerinin sizlere gönderilmesi, optik formların bize geri gönderilmesi ve değerlendirme sonuçlarının açıklama işlemleri internet ortamında takip ve kontrol edilir. Tüm kurumlardan optik formlar merkezimize ulaştıktan sonra yapılacak değerlendirme sonrasında sınav sonuçları ÖSYM standartlarında hesaplanır. Sınava giren tüm öğrenciler, başarı sıralamalarını online olarak;

TS-Türkiye Sıralaması (sınava katılan tüm öğrenciler arasında)

İS- İl Sıralaması (il sınırları içinde sınava giren öğrenciler arasında)

KS - Kurum Sıralaması (kendi kurumu içindeki öğrenciler arasında)

olmak üzere üç ayrı kategoride görebilmektedir. Bu sonuçlar, sonuçların ilan edildiği tarih itibariyle www.ydspublishing.com adresinden Öğrenci Sınav Kayıt Numarası ile sınav sonuç belgelerine ulaşılabilir. Ayrıca sınav sonuçları öğretmenlerimize online olarak dosya şeklinde mail yoluyla gönderilecektir. Sınav uygulama haftası bitiminden bir gün sonra, sınavın cevap anahtarlarına da internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yayınevi olarak yapmış olduğumuz bu organizasyon, tamamıyla bir deneme sınav kitapçığı satışından ibarettir. Satmış olduğumuz deneme sınavlarının satın alanlar tarafından kullanılması ve cevap kâğıdının tarafımızdan belli bir zaman dilimi içinde değerlendirilerek sonucunun ilgili kişilere gönderilmesi şirketimizin kitap satış politikası ile ilgili karşılıksız bir hizmetidir. Gerek devlet okullarında gerekse özel eğitim kurumlarında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan deneme sınavları uygulaması ile hiçbir bağlantısı yoktur. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, aynı gün ve saatte yapılan, bina ve gözcüleri önceden belli, bir dershane veya dernek adına düzenlenen sınav uygulamaları yasaklanmıştır. Kısacası bu organizasyon, sınav kitapçığı satış kampanyamızın bir parçasıdır. Bilginize.

Konuyu bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Necip Ethemoğlu

Yönetim Kurulu Başkanı


YDS Publishing TGS 2019 Başvuruları